1r Z: PROGRAMA TEI

 

Fa uns dies vam iniciar les activitats del programa Tutoria entre Iguals (TEI), coordinats per les professores Marisa Fernández i Débora Tello. Aquest programa preten facilitar la transició de l'Educació Primària a la Secundària atorgant un paper protagonista a l'alumnat. 
Cada alumne/a de 1r ESO té un tutor/a de 4t ESO que facilita la seua integració en l'institut i supusa un suport en cas de qualsevol tipus de necessitat o problema de convivència en el centre. A l'alumnat de 1r ESO li fa molta il·lusió tenir un/a company/a al que acudir per qualsevol dubte o problema i l'alumnat de 4t ESO també estar pendent del benestar del seus tutoritzats.
Amb aquesta iniciativa hem aconseguit fomentar la convivència en la comunitat escolar i evitar un munt d'incidents i problemes de convivència i disciplina. A més, molts dels alumnes mantenen eixa relació especial durant molts anys. 
Aquest programa es basa en distintes iniciatives i activitats que vos anirem contant al llarg del curs, tot i que no havíem pogut fer res fins ara per la situació sanitaria.
Gràcies a Marisa i a Débora pel seu treball.







Comentaris