EL TEATRE


 Acabem de donar en classe el teatre, una activitat cultural que es remonta a l'antiga civilització grega. Hem après com s'escriu el teatre, de quines parts es composa una obra de teatre, els secrets dels textos dialogats i tot el munt de persones, materials i recursos que es necessiten per dur a terme una representació teatral. 

A més dels tres gèneres teatrals més importants - tragèdia, drama i comèdia- hem intentat en classe repassar algunes formes de teatre diferents, com ara el monòleg i el teatre de la mímica. També hem vist una part d'una obra de teatre que ens ha engaxat però que no hem pogut acabar: "Tres sombreros de copa" de Miguel Mihura. 

Espere que la vostra afició pel teatre siga duradera, és una de les millors activitats culturals que hi ha. Vos deixe  la Programació teatral a Castelló d'aquesta temporada, per si vos animeu a anar algun dia.

Voleu participar en els Premis Platea de Teatre de Castelló per estudiants d'ESO i Batxillerat? Els últims cursos els meus alumnes s'han presentat i han guanyat tres segons premis! Premis Platea de Teatre

Vos deixe ací alguns vídeos sobre teatre: un de "Tres sombreros de copa", per a que la pugueu acabar, una de la companyia Tricicle, que a mi m'encanta, i un dels monòlegs de Leo Harlem. Però hi ha moltes més formes de teatre... només heu d'investigar.

Espere que vos agrade. Visca el teatre!








:



Comentaris