EL CORONAVIRUS NO ENS ATURARÀ


Estimats alumnes, estem treballant per dissenyar les eines necessàries per trobar la forma de continuar la nostra tasca educativa a partir de la setmana vinent. La Conselleria ha dissenyat un sistema telemàtic de seguiment de les classes anomenat “Aules”. Només tinguem el material preparat ens posarem en contacte amb vosaltres amb totes les instruccions a seguir.

Aprofiteu aquests dies tan especials per estar al costat de les vostres famílies. No oblideu llegir llibres, escoltar música, dibuixar o pintar, veure pel·lícules, consultar pàgines web d’interés i col·laborar en tot amb els vostres pares.  

En el meu blog aniré posant recursos audiovisuals que siguen d’interés. Ara mateix podeu mirar els que ja he proposat per treballar i recordar els temes donats a classe: Prehistòria, Mesopotàmia i Egipte, el món grec, la civilització romana...  El mateix pels alumnes de Batxillerat, tant d’història d’Espanya com d’història de l’Art. Per ara no oblideu dur la matèria al dia, amb els esquemes i comentaris de tot el que s’ha donat. 

Sempre des de casa, tractarem de pugueu treballar els continguts que anàvem a donar en classe i segur que ben prompte podrem celebrar que ens tornem a retrobar a l’institut.

Estigueu atents al blog i a la web Ítaca per a estar al corrent de les novetats.

Cuideu-vos molt i no oblideu que EL CORONAVIRUS NO ENS ATURARÀ

Comentaris