L'AVENTURA DE L'ODISSEA


Per acabar el nostre estudi sobre l'antic món grec en la classe de 1r ESO D/E hem dut a terme una repte especial: llegir uns dels llibres més importants de la història de la literatura, l'Odissea.

Començant amb la destrucció de la ciutat de Troia hem acompanyat Ulisses en les seues llargues i variades aventures, des de la seua visita al gegant Polifem fins la seua arribada final a l'enyorada Ítaca, tot passant pel regne dels morts, l'illa de la deesa Circe, la prova de les sirenes, i un munt més d'aventures. 

Per fer aquest viatge junts hem dedicat algunes classes a la lectura en veu alta de l'obra i després hem fet un treball d'investigació, tot tenint clar que no hi ha temps millor aprofitat que el dedicat a la lectura. 

Per la valoració dels alumnes crec que ha segut unes classes que han pagat la pena, hem eixit de la rutina i hem comprovat que els llibres que tenen molts anys poden ser entretinguts, divertits i interessants. Per a mi com a professor ha segut un premi compartir questa experiència amb vosaltres.

Espere que aquesta activitat vos anime a llegir més llibres. Ara ja podeu dir que heu llegit aquest libre fonamental, però hi ha molts més que vos estan esperant. Només heu d'anar a buscar-los.
Vos deixe alguns fotografies d'aquests moments que hem compartit.

Comentaris