CONSTRUIM UN TEMPLE CLÀSSIC

En la classe de 1r ESO F/G per acabar la segona avaluació i la part del temari corresponent a la Història ens vam plantejar el repte d’entendre i construir una planta d’un temple grec. 
Després d’analitzar les seues parts i imaginar com una planta és realment l’esquema fonamental d’un edifici, ens vam posar a treballar en alçar l’edifici en tres dimensions amb plastilina.
El primer que vam fer va ser dibuixar sobre una base de fusta la planta, per a posteriorment anar construint tant els murs com les columnes de l’edifici. 
Va ser una activitat difícil, especialment el disseny i dibuix de la planta, el que va fer que no ens donara temps a acabar la maqueta.  Cal dir també que no tots els grups van complir el compromís de dur el material necessari, i que formava part de la seua responsabilitat, un aspecte que també és necessari que treballem des de l’aula. Tanmateix, l’objectiu d’entendre una planta arquitectònica i conèixer les seues parts s’ha aconseguit totalment. 
A més, i aquest era un altre dels objectius, vam passar unes classes entretingudes i divertides, practicant la Història d’una forma diferent.
En aquestes fotografies podreu comprovar el procés de construcció, el producte final i com ho vam passar durant les classes.




Comentaris