CONÉIXER CASTELLÓ

Sabies que Castelló es una terra d’una gran varietat amb un patrimoni cultural i natural de gran valor? 
No hi ha dubte que descobrir-lo és la porta per estimar-lo.
Vos presente alguns recursos a Internet que vos permetran conèixer el nostre patrimoni i, potser, vos anime a visitar-lo.

En aquesta pàgina web de l’Ajuntament de Castelló podeu trobar rutes per la ciutat, informació sobre les més destacats indrets del terme municipal i altres aspectes relatius a la gastronomia, els pròxims esdeveniments i qualsevol aspecte d’informació turística.



Es tracta d’un autèntic museu virtual de la ciutat de Castelló, un lloc on conèixer i recórrer la història de la ciutat. En les seues seccions podeu trobar tota la informació necessària per conèixer i visitar el Refugi Antiaeri, el Museu d’Etnologia, el Fadrí, el Museu de la Mar o el Centre d’Interpretació del Castell Vell. Segur que els coneixes tots?



Aquesta es una estupenda pàgina web dedicada a l’arqueologia de tota la província de Castelló, on podreu descobrir els principals jaciments arqueològics, tot acompanyats amb un munt de detalls, informació i fotografies fantàstiques. També trobareu rutes per conèixer aquest interessant patrimoni cultural. Des de casa pots accedir a tots els secrets del Castelló de l’època antiga.



4.    www.macvac.es
Es tracta de la pàgina web del Museu “Vicente Aguilera Cerni” d’Art Contemporani de Vilafamés. Si el que t’agrada és l’art no pots perdre’t aquest museu, un dels més importants d’Espanya quant a art contemporani. Podràs trobar pintures i escultures dels més importants autors nacionals i internacionals. Heu de saber que totes les obres exposades han segut donades gratuïtament pels seus autors. A més, és un museu molt dinàmic, que organitza nombroses i variades activitats.



Aquest és un important museu sobre la prehistòria a nivell internacional. Moltes persones venen de l’estranger per visitar-lo, i és que disposem d’un patrimoni d’art prehistòric dels més importants del món. Ja és hora que deixe de ser un gran desconegut. En aquest museu trobareu peces prehistòriques, una interessant recreació del paratge natural d’aquells anys i la possibilitat de visitar coves i abrics on, a més d’un paisatge increïble, podreu veure autèntiques pintures prehistòriques. Perdre-s’ho seria una llàstima!



Continuant amb l’art, en aquesta pàgina web de la Diputació de Castelló hi ha informació sobre l’art medieval i modern de moltes de les localitats de la província. Periòdicament la Diputació organitza interessants exposicions que posen en valor aquest art que fins ara també era prou desconegut.



Si el que t’agrada és el senderisme i la natura, en aquesta pàgina web de la Fundació Caixa Castelló trobareu una gran varietat d’excursions per realitzar, totes elles assequibles i d’un gran valor natural i cultural.



8.    www.eacc.es
Pàgina web de l’Espai d’Art Contemporani de Castelló. No el coneixes? És una de les propostes més modernes i avantguardistes del panorama artístic a Espanya. Ho tenim a Castelló i es gratis.



Per conèixer totes les possibilitats de Morella. Sabíeu que hi ha un museu de dinosaures?



10.    www.ivc.gva.es
Vols saber els esdeveniments culturals i els espectacles que l’Institut Valencià de Cultura promociona a Castelló? Aquesta és la teua pàgina web. No t’ho pergues.



No hi ha dubtes que hi ha molt a descobrir a Castelló. 
Perquè no començar ara?


Comentaris